χονδρική πώληση

επιλογές για επαγγελματίες
(για παραγγελίες λιανικής, πατήστε εδώ)

Η BioΕύμαιος δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης, διαθέτοντας σε αεροστεγείς συσκευασίες όλα τα είδη και προϊόντα κρέατος, νωπά ή και κατεψυγμένα. Οι συσκευασίες, ιδιαίτερα προσεγμένες, κοσμούν τις βιτρίνες των πελατών που μας τιμούν με την επιλογή τους και ποικίλουν σε βάρος ανάλογα με τις απαιτήσεις, σε 500g, 1 ή 2kg.

Η τυποποίηση των προϊόντων μας γίνεται σε συνεργασία με πιστοποιημένο συσκευαστήριο, που πληροί σύγχρονες προδιαγραφές με στόχο τη διασφάλιση ποιότητας και επιβλέπεται σε όλα τα στάδια συσκευασίας από έμπειρο προσωπικό της εταιρίας.

Επιπλέον, η BioΕύμαιος διαθέτει στη δομή της, δικό της τμήμα ποιοτικού ελέγχου στελεχωμένο από τεχνολόγους τροφίμων, οι οποίοι ενημερώνονται και εκπαιδεύονται διαρκώς από έμπειρο εξειδικευμένο κτηνίατρο. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου μελετά και εργάζεται καθημερινά για την ασφαλή συντήρηση, συσκευασία, μεταφορά και διακίνηση, με τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των προϊόντων. Τα μέλη της ομάδας ποιοτικού ελέγχου βρίσκονται στη διάθεση των πελατών μας, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή καταγραφή παρατηρήσεων.

Η εταιρία μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της. Βιολογικά καταστήματα, χώροι εστίασης, παιδικοί σταθμοί, κρεοπωλεία, σε όλη την Αττική και την επαρχία, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Στα πλαίσια ανάπτυξης του δικτύου διανομής, η BioΕύμαιος αναζητά και ευελπιστεί σε νέες συνεργασίες προς διάθεση των προϊόντων της.
Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να καλύψουμε στο έπακρο τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.