Category Archives

    Κατσίκι

  • All
  • Κατσίκι χεράκι

    Υλικά 1 χεράκι κομμάτια 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά 1 κουτάκι κονκασέ Κόκκινο κρασί Αλάτι- πιπέρι- ρίγανη Πάπρικα, κύμινο Θυμάρι Εκτέλεση Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέατος. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο καρέ, το σκόρδο, την πιπεριά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, προσθέτουμε το κονκασέ. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Σερβίρουμε με χυλοπίτες. Tips Στις [...] Continue Reading
  • Κατσικάκι μπούτι

    Υλικά 1 μπούτι από κατσικάκι γύρω στα 2,5 κιλά 3 σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομμάτια 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα θυμαριού ή δεντρολίβανου 3 κουτ. σούπας μουστάρδα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + 3 κουτ. επιπλέον για τις πατάτες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Με ένα μικρό μαχαίρι κάνουμε μικρές τομές σε όλο το μπούτι. Σε ένα [...] Continue Reading
  • Κατσικάκι παϊδάκια

    Υλικά 1 kg παιδάκια Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα 1 κγ θυμάρι Εκτέλεση Τρίβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι προσθέτουμε λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη κ μαρινάρουμε τα παϊδάκια Τα ψήνουμε σε γκριλ Tips Τα παϊδάκια είναι ιδανικά για γκριλ κ φούρνο Μαρινάρουμε πάντα για τουλάχιστον μια ώρα τα κρέατα μας ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Κατσίκι ολόκληρο [...] Continue Reading
  • Κατσικίσια συκωταριά

    Υλικά 1 συκωταριά 1 κρεμμύδι 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ματσάκι άνηθο 1 μαρούλι Αλάτι πιπέρι Αυγά και λεμόνι για αυγολέμονο Λευκό κρασί Εκτέλεση Σοτάρουμε τα συκωτάκια και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι Σβήνουμε με κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό Προσθέτουμε το μαρούλι το άνηθο και μετά από 10 λεπτά περίπου δένουμε με αυγολέμονο Tips Τα [...] Continue Reading