-
Μαρινάδα για μοσχαρίσια και βουβαλίσια μπριζόλα
Οι μοσχαρίσιες μπριζόλες δεν θέλουν πολύ ψήσιμο γιατί στεγνώνουν. Με αυτή τη μαρινάδα κι αυτό το ψήσιμο θα γίνουν λουκούμι. Την ίδια μαρινάδα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ψήσετε στο φούρνο αρνάκι ή άλλο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος. Υλικά Για 4 άτομα: 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φετούλες 2 κλαδάκια θυμάρι 1 [...] Continue Reading