• Αρνάκι χεράκι κοκκινιστό

    Υλικά 1,5 κιλό αρνάκι σε μερίδες 1,5 κιλό σπανάκι Μισή κούπα ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1 κιλό ώριμες ντομάτες πολτοποιημένες Μισή κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο ή άνηθο Αλάτι - πιπέρι φρέσκο Εκτέλεση Καθαρίστε και πλύνετε καλά το σπανάκι. Αφαιρέστε τα σκληρά κοτσάνια. Κόψτε το σε κομμάτια ζεματίστε το 5' και στραγγίστε το. Ετοιμάστε το κοκκινιστό. [...] Continue Reading
  • Αρνάκι παϊδάκια

    Υλικά 1 κιλό παϊδάκια 100 γρ. γιαούρτι Κύμινο 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Ξύσμα λεμόνι Εκτέλεση Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο ξύσμα από λεμόνι Μαρινάρουμε τα παϊδάκια με το γιαούρτι και τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα. Ταψάκι και στρώνουμε τα παϊδάκια Ψήνουμε στο φούρνο στους [...] Continue Reading
  • Αρνίσια συκωταριά

    Υλικά 1 συκωταριά 1 κρεμμύδι ξερό 1 πιπεριά 1 ντομάτα 100 γρ. φέτα Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση Κόβουμε την συκωταριά σε κομμάτια Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα συκωτάκια προσθέτουμε την πιπέρια το κρεμμύδι την ντομάτα τριμμένη αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχει σχεδόν γίνει τελειώνουμε με φέτα και ρίγανη Tips Βάζουμε τη ρίγανη στο τέλος για να [...] Continue Reading
  • Κατσίκι χεράκι

    Υλικά 1 χεράκι κομμάτια 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 1 πιπεριά 1 κουτάκι κονκασέ Κόκκινο κρασί Αλάτι- πιπέρι- ρίγανη Πάπρικα, κύμινο Θυμάρι Εκτέλεση Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέατος. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο καρέ, το σκόρδο, την πιπεριά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, προσθέτουμε το κονκασέ. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Σερβίρουμε με χυλοπίτες. Tips Στις [...] Continue Reading
  • Κατσικάκι μπούτι

    Υλικά 1 μπούτι από κατσικάκι γύρω στα 2,5 κιλά 3 σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομμάτια 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένα φύλλα θυμαριού ή δεντρολίβανου 3 κουτ. σούπας μουστάρδα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + 3 κουτ. επιπλέον για τις πατάτες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Με ένα μικρό μαχαίρι κάνουμε μικρές τομές σε όλο το μπούτι. Σε ένα [...] Continue Reading
  • Κατσικάκι παϊδάκια

    Υλικά 1 kg παιδάκια Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη 1 κρεμμύδι 1 ντομάτα 1 κγ θυμάρι Εκτέλεση Τρίβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι προσθέτουμε λάδι αλάτι πιπέρι ρίγανη κ μαρινάρουμε τα παϊδάκια Τα ψήνουμε σε γκριλ Tips Τα παϊδάκια είναι ιδανικά για γκριλ κ φούρνο Μαρινάρουμε πάντα για τουλάχιστον μια ώρα τα κρέατα μας ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Continue Reading
  • Κατσικίσια συκωταριά

    Υλικά 1 συκωταριά 1 κρεμμύδι 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ματσάκι άνηθο 1 μαρούλι Αλάτι πιπέρι Αυγά και λεμόνι για αυγολέμονο Λευκό κρασί Εκτέλεση Σοτάρουμε τα συκωτάκια και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι Σβήνουμε με κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό Προσθέτουμε το μαρούλι το άνηθο και μετά από 10 λεπτά περίπου δένουμε με αυγολέμονο Tips Τα [...] Continue Reading