Μαρινάδα για χοιρινή μπριζόλα με μέλι, μουστάρδα, ρίγανη και άνηθο

Υλικά

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • λίγο αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε μέσα το κρέας μας και το ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με την μαρινάδα μας για να πάει παντού και αφήνουμε στο ψυγείο για μία νύχτα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × four =