Υλικά
- 1 συκωταριά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 πιπεριά
- 1 ντομάτα
- 100 γρ. φέτα
- Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
- Κόβουμε την συκωταριά σε κομμάτια
- Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα συκωτάκια προσθέτουμε την πιπέρια το κρεμμύδι την ντομάτα τριμμένη αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχει σχεδόν γίνει τελειώνουμε με φέτα και ρίγανη
Tips
- Βάζουμε τη ρίγανη στο τέλος για να μην πικρίσει.
- Αν θέλουμε μπορούμε να μαρινάρουμε τα συκωτάκια σε γάλα για να έχουμε μια απαλότερη γεύση.