Αρνίσια συκωταριά

Υλικά

  • 1 συκωταριά
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 πιπεριά
  • 1 ντομάτα
  • 100 γρ. φέτα
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε την συκωταριά σε κομμάτια
  2. Σε καυτό τηγάνι σοτάρουμε τα συκωτάκια προσθέτουμε την πιπέρια το κρεμμύδι την ντομάτα τριμμένη αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχει σχεδόν γίνει τελειώνουμε με φέτα και ρίγανη

Tips

  • Βάζουμε τη ρίγανη στο τέλος για να μην πικρίσει.
  • Αν θέλουμε μπορούμε να μαρινάρουμε τα συκωτάκια σε γάλα για να έχουμε μια απαλότερη γεύση.

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *