Υλικά
- 1 κιλό παϊδάκια
- 100 γρ. γιαούρτι
- Κύμινο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Ξύσμα λεμόνι
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο ξύσμα από λεμόνι
- Μαρινάρουμε τα παϊδάκια με το γιαούρτι και τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο.
- Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα. Ταψάκι και στρώνουμε τα παϊδάκια
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο για μία με μιάμιση ώρα
Tips
- Αφήνουμε πάντα τα κρέατα μας τουλάχιστον μια ώρα στη μαρινάδα
- Τα παϊδάκια είναι ιδανικά για γκριλ κ φούρνο