Αρνάκι παϊδάκια

Υλικά

  • 1 κιλό παϊδάκια
  • 100 γρ. γιαούρτι
  • Κύμινο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Ξύσμα λεμόνι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο ξύσμα από λεμόνι
  2. Μαρινάρουμε τα παϊδάκια με το γιαούρτι και τα αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο.
  3. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα. Ταψάκι και στρώνουμε τα παϊδάκια
  4. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο για μία με μιάμιση ώρα

Tips

 

  • Αφήνουμε πάντα τα κρέατα μας τουλάχιστον μια ώρα στη μαρινάδα
  • Τα παϊδάκια είναι ιδανικά για γκριλ κ φούρνο

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − seventeen =