Υλικά
- 1 συκωταριά
- 1 κρεμμύδι
- 1 κρεμμύδι φρέσκο
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 μαρούλι
- Αλάτι πιπέρι
- Αυγά και λεμόνι για αυγολέμονο
- Λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε τα συκωτάκια και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι
- Σβήνουμε με κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό
- Προσθέτουμε το μαρούλι το άνηθο και μετά από 10 λεπτά περίπου δένουμε με αυγολέμονο
Tips
- Τα συκωτάκια γίνονται πιο ελαφριά αν τα μαρινάρουμε σε γάλα
- Δεν μαγειρεύουμε πολύ ώρα τα μαρούλια για να μην λιώσουν