Κατσικίσια συκωταριά

Υλικά

  • 1 συκωταριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κρεμμύδι φρέσκο
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 μαρούλι
  • Αλάτι πιπέρι
  • Αυγά και λεμόνι για αυγολέμονο
  • Λευκό κρασί

Εκτέλεση

  1. Σοτάρουμε τα συκωτάκια και έπειτα προσθέτουμε το κρεμμύδι
  2. Σβήνουμε με κρασί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο νερό
  3. Προσθέτουμε το μαρούλι το άνηθο και μετά από 10 λεπτά περίπου δένουμε με αυγολέμονο

Tips

  • Τα συκωτάκια γίνονται πιο ελαφριά αν τα μαρινάρουμε σε γάλα
  • Δεν μαγειρεύουμε πολύ ώρα τα μαρούλια για να μην λιώσουν

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *