Κατσίκι χεράκι

Υλικά

  • 1 χεράκι κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πιπεριά
  • 1 κουτάκι κονκασέ
  • Κόκκινο κρασί
  • Αλάτι- πιπέρι- ρίγανη
  • Πάπρικα, κύμινο
  • Θυμάρι

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια κρέατος. Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο καρέ, το σκόρδο, την πιπεριά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, προσθέτουμε το κονκασέ. Σιγοβράζουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά μας. Σερβίρουμε με χυλοπίτες.

Tips

  • Στις κόκκινες σάλτσες χρησιμοποιούμε κόκκινα κρασιά
  • Τα χεράκια είναι ιδανικά για μαγειρευτά κατσαρόλας και γάστρας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 1 =